Oferă un cadou frumos de sărbători

Odată cu venirea sărbătorilor știm că îți dorești să dăruiești cadouri frumoase, prin care să-i impresionezi pe toți, atât familiei, prietenii sau chiar și angajații.
Dacă nu știi încă ce cadou să faci, noi avem soluția potrivită. Din toate pachetele pe care le avem sigur unul este potrivit.
Gândindu-ne la tine, am creat pachete prin care veți putea oferi cadouri care să fie trăie iar și iar, mai exact, pachete gastronomice unice, care vă oferă plăceri inimaginabile prin degustări repetate.

Intense Gourmet îți oferă posibilitatea de a crea pachete după propriul gust! Produsele vor fi selectate de dumneavoastră după propriul gust și buget.
Pentru a transforma totul în emoție, vă ajutăm și în personalizarea cutiilor, astfel pe cadoul oferit poate să apară un logo, o denumire sau mesajul pe care doriți să-l transmiteți.
Vă rugăm să ne contactați pentru a crea pachetele dumneavoastră Intense Gourmet menționând produsele care te încântă: trufe, uleiuri de măsline, ceaiuri, paste, brânzeturi, caviar, jambon, șampanii, vinuri și mute altele.

Toate aceste pachete pot fi dăruite într-o cutie de cadou specială, pe care fiecare poate să o personalizeze cum dorește. Pentru a comanda și cutia vă rugăm menționați în formular.

Formular pentru cadouri

MENU

5% DISCOUNT
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition